Markten


Wij zijn deelnemer aan onderstaande markten en activiteiten:

Zaterdag 14 september 2019
Bedum, Mooi Bedum. Markt en meer. uitgebreide informatie volgt.
Zaterdag 12 oktober 2019
Groningen, Dag van de Groninger Geschiedenis, Groninger archieven, Cascadeplein. 11:00-17:00 uur Toegang gratis! Informatieve dag met allerlei activiteiten voor groot en klein. Kijk hier voor het uitgebreide programma!
Zondag 3 november 2019
Veendam, Regionaal Historische boekenmarkt, Veenkoloniaal Museum, 13:00 - 17:00 uur. Op deze dag zullen meerdere boekhandelaren staan met boeken over de regioanale geschiedenis. Wij kunnen niet alle boeken over Groningen meenenem naar de markt. Als u iets op onze website heeft gezien dat u graag wilt inzien / kopen, kunnen we dat geheel vrijblijbend voor u meenemen.
Zaterdag 16 en zondag 17 november 2019
Warffum, Winterfair, Op Roakeldaishal. Beide dagen is de overdekte fair van 13.00 - 17.30 uur. Gezellige fair met diverse kramen en een binnenterras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Gratis entree.
Zaterdag 12 en zondag 13 september 2020.
Usquert, Monumetnaal Usquert. Beide dagen van 11:00 - 17:00 uur. Door het hele dorp zijn mensen die hun mooie monumentale huizen (gedeeltelijk) open stellen voor publiek. In de meeste huizen is iets te zien en/of te beluisteren. Zo stallen wij een gedeelte van onze collectie uit op Kerkstraat 8. U bent van harte welkom. Meer informatie over Monumentaal Usquert kunt u hier lezen.

Afhankelijk van het weer kunt u ons woensdag's op de Vismarkt te Groningen aantreffen. Onze kraam daar heeft een algemene voorraad.        

Vanzelfsprekend kopen wij ook in op de markten. Door u gewenste boeken kunnen, geheel vrijblijvend, door ons worden meegenomen.
Het is echter raadzaam om hierover eerst contact met ons op te nemen.